031-788 06 36 info@laserfocus.se

Ansiktslyft, PDO trådar

HUDFÖRYNGRING MED PDO-TRÅDAR UTAN KIRURGISKA INGREPP

PDO TRÅDLYFT – är en Ny och enkel metod som på ett naturligt sätt stimulerar din kropp för att producera kollagen och elastin som i sin tur resulterar i en uppstramning av huden utan kirurgi. Behandlingen går snabbt, är minimal invasivt och utförs helt utan narkos.

 

VAD STÅR PDO FÖR OCH HUR FUNGERAR DET?

PDO står för Polydioxanon som är sterila och brytbara trådar. PDO trådar placeras i hudens Dermis lager som bryts ner i kroppen efter 6-12 månader. Tråden stimulerar kollagen och elastin produktionen i huden och föryngrar huden. Beroende på ålder, livsstil, hudtyp, rökning, medicinering eller överdriven solning kan hållbarheten förkortas men vanligtvis håller behandlingen i 12-24 månader eller längre.

På Laser Focus Clinique använder vi endast av CE-märkta, välbeprövade och godkända PDO-trådar (Polydioxanon).

 

NÄR KAN FÖRVÄNTAS NÅGOT RESULTAT?

Beroende på åldern och hur slapp den behandlade områden är kan vanligtvis ett resultat förväntas mellan 2-4 månader.

Tillförseln av vitaminer och en hälsosam livsstil ökar även kollagen produktionen och därmed förbättrar resultatet.

 

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAMT?

Trådarna förs in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite. I de flesta fal kan man även bortse användning av topikal bedövning men det erbjuds vid önskemål.

 

VILKA BIVERKNINGAR KAN FÖRVÄNTAS?

Denna behandling är i de flesta fall en så kallad ”Over Lunch” behandling med minimalt obehag efteråt. Vanligtvis kan man återgå till sitt jobb direkt efter behandlingen. Men i alla behandlingar där man använder en nål måste man räkna med eventuellt blåmärken som kan finnas kvar vanligtvis i en dryg vecka men också en viss svullnad vid större trådlyft. Om det används trådar med hullingar kan det även strama de första veckorna vid den behandlade arean. Trådarna är sterila och risken för en infektion eller mer allvarliga biverkningar är ytterst sällsynt men det rekommenderas att man tar hänsyn till det och vara extra noga med hygien runt den behandlade arean.

Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar och vilket trådlyft som skulle passa just din hy bäst.

 

 

VILKA ÄR INTE LÄMPLIGA FÖR DENNA BEHANDLING?

  • Personer med kraftigt slapp hy,
  • Överskott av huden eller mycket djupa rynkor och veck då rekommenderas en kombinationsbehandling med en passande filler med rätt viskositet.

 

LASER FOCUS CLINIQUE ERBJUDER ÄVEN ETT MYCKET GENERÖS OCH LÅNGSIKTIGT ICKE KIRURGIST FACELIFT PROGRAM FÖR DEN SOM INTE VILL GENOMGÅ NÅGON KIRURGI. DÅ JOBBAR MAN MED AVANCERADE APPARATER OCH BEHANDLINGAR FÖR ATT GE DIG 5 TILL 10 ÅR UNGDOM UNDER EN KORTARE TIDSPERIOD PÅ 3-6 MÅNADER BARA. BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION SÅ BERÄTTAR VI MER.

 

TOTALT FACELIFT PROGRAM:

Vill du vrida tillbaka tiden och få 5-10 år ungdom utan kirurgiska ingrepp på bara 3-6 månader? Då är vårt heltäckande ”Tailored facelift program” något för dig. Då skräddarsyr vi ett individuellt program för just din hy och dina behov.

I detta program jobbar vi med din hy och tränar vi upp huden inifrån ut med hjälp av marknadens senaste tekniker och apparater för att föryngra din hy på djupet genom att öka produktionen av kollagen och elastin. En gradvis och naturligt facelift som din egen kropp sätter igång. I detta program används bland annat av lasrar i olika våglängder, ultra ljud, RF, Radio Lift, INNO lift, Trådlyft, diamant peeling, deep hydrat, Cryo-lipolysis, HIFU facelift, FUS facelift, PRO hydrat och många flera behandlingar för att kunna jobba på hudens alla tre hudlager. Ett komplett program för den som vill ha ett djupgående och långvarig resultat.