031-788 06 36 info@laserfocus.se

Boka tid

NOTIS: FRÅN OCH MED 1 DECEMBER 2017 GÄLLER ENDAST KORTBETALNING. VI TAR INTE EMOT KONTANTER.
Viktigt innan du bokar

AVBOKNINGSPOLICY

Vi tillämpar en 24-timmars avbokningspolicy på våra samtliga behandlingar, vilket innebär att vi debiterar fullt pris om man uteblir ifrån sin behandling eller avbokar med för kort varsel. Vänligen använd din avbokningskod som du har fått i samband med bokningen. Om det av misstag har blivit något fel i bokningssystemet och du kan uppvisa att du mottagit din avbokningsbekräftelse via mail trots att vi ej fått den informationen från vårt bokningssytem, debiterar vi självklart inte. Kontrollera att du skrivit in rätt mailadress samt fullständiga personnummer, exempelvis: 198001010203 och inte 8001010203, när du bokar din behandlingstid online. Annars kommer dina bekräftelse ej komma fram till dig. Du får alltid en bokningsbekräftelse med en avbokningskod skickad till din mail när du har genomfört din onlinebokning. Om du inte får någon bekräftelse, titta först i din skräpmail så att den ej av misstag råkat hamna där.

 • Vänligen observera att vi inte kan utföra behandlingen om du kommer 15minuter senare än den avtalade tiden. Detta innebär att du har förlorat din rätt till behandling och, om du har en värdecheck kommer den räknas som förbrukad. Är du en kund utan någon värdecheck kommer du att debiteras 500kr för den uteblivna tiden.
 • Vid en kosmetisk tatuering ber vi dig att bestämma och rita formen av dina bryn du önskar innan du besöker oss. På grund av tidsbrist och bokningar direkt efter din behandling är vi tvungna att begränsa oss med totalt 90 minuter per behandling. Detta innebär att vi endast kan avvara 15 minuter av tiden för att forma och bestämma brynen. Hinner vi inte inom ramen av 90 minuter på grund av att du har tagit mer än 15 minuter att bestämma dig kommer vi tyvärr inte att kunna avsluta din behandling samma dag och då blir du erbjuden en ny tid mot 500kr.
 • Öppet köp gäller i 24 timmar och gäller endast ordinarie pris! Kom ihåg att ta med kvittot. Behandlingar köpta på rea bytes till annan behandling eller mot ett tillgodokort. Öppet köp gäller inte kosmetika och ansiktsprodukter. Vid reklamation, intyga ditt köp med kvitto.
 • Du som använder Kombo-bokningen (bokar flera behandlingar samtidigt), ser till att avboka alla dina bokade tider om du ångrar dina bokningar. Vid varje bokning får du en separat avbokningskod som måste användas för varje bokning. Detta för att du ska undvika debiteringen enligt vår taxa för en missad behandling.

VILLKOR

 

Villkor som gäller för alla våra erbjudanden, även på Let’s Deal

 • En värdecheck eller erbjudande per person, men köp gärna fler till vänner och familj
 • Inga pengar tillbaka för icke-utnyttjat belopp
 • Måste användas vid ett och samma tillfälle
 • Kan inte kombineras med andra erbjudanden
 • Alla bokningar gäller i mån av plats
 • Uteblivna besök debiteras med fullt pris.
 • Presentkort som LFC har delat ut vid speciella tillfällen kan inte användas som betalning för andra erbjudanden eller värdecheckar
 • Giltighetstiden för köpta behandlingar och skräddarsydda program hos oss är 24 månader från och med datumet för din första behandling. Dock vid hinder kan man frysa sitt program när man önskar det i upp till 3 år. Detta ska göras skriftligt via e-post till info@laserfocus.se. Vi rekommenderar dock inte detta för bästa resultat av dina behandlingar.
 • Om du har bokat en tid och inte väljer att genomgå behandlingen efter att 24-timmars avbokningstiden har passerat, kommer vi att debitera en avgift på 300kr till 1700kr, beroende på kostnaden för behandlingen.
 • Du har rätt att ångra ditt köp inom 2 veckor från det att du köpte ett program hos oss, förutsatt att du inte har påbörjat programmet. Ångerrätten gäller inte för ett påbörjat program.

 

Endast kunder hos Let’s Deal

 • Uppge din Let’s Deal kod vid din bokning, annars debiteras fullt pris.
 • I samband med din konsultation vid hårborttagning kommer vi att planera dina behandlingar. Om du av någon anledning ångrar ditt köp efter din konsultation, innan påbörjad behandling, kommer vi att debitera endast 400kr för konsultationskostnaden.