031-788 06 36 info@laserfocus.se

Ansiktslyft med Happy lift trådar

Threading Facelift är en sorts mjuk icke-kirurgisk ansiktslyft, med fantastiska resultat.

Den slappa huden stramas åt på djupet och resulterar i ett fräschare och mer ungdomligt utseende.

 

HAPPY LIFT PROMOITALIA

“Happy Lift” är den allra senaste icke-kirurgiska behandling på marknaden inom Threading Facelift, som ger ett långvarigt resultat.

 

HUR GÅR EN HAPPY LIFT TILL?

Med hjälp av en fin nål placeras speciella självupplösande trådar i hudens dermis, för att strama upp huden mer grundligt.

Trådarna har en kraftfull dubbelverkande effekt;

  • Omedelbart lyft
  • Stimulering av kroppens egen tillverkning av kollagen, elastin och hyaluronsyra.

 

Huden får sin spänst tack vare kollagenet och elastin och hyaluronsyra bidrar med en lika viktig uppgift då det livnär och ger fukt till huden.

 

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?

Behandlingen är inte helt smärtfri men kan minskas genom användning av bedövningskrämer.

De flesta patienter anser att behandlingen känns av till en viss grad men inte är diekt smärtsam.

Valet av området på ansiktet kan avgöra och påverka hudens känslighet och då resultera i mer eller mindre smärta.

 

ETT RIKTIGT LYFT MED OMEDELBARA RESULTAT

Du kommer att se omedelbara resultat med en Happy lift. Resultatet blir effektivare med tiden genom att produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra ökas.

 

HUR LÄNGE HÅLLER EN HAPPY LIFT?

Happy lift är just nu marknadens  mest hållbara och även långvariga icke-kirurgiska trådnings-ansiktslyft.

Trådarna i sig är utformade så att de gradvis upplöses av kroppen.

Trådarna brukar hålla mellan 12-18 månader men effekten av behandlingen fortsätter långt därefter. Omedelbart efter behandlingen börjar nybildandet av blodkärl, kollagen, elastin och hyaluronsyra. Under tiden trådarna löses upp bildas sakta men säkert ny bindväv som påverkar att resultater håller i ytterligare ett till två år.

Den totala effekten av en behandling kan hålla upp till 3-5 år, ibland mer.

 

VAD FINNS DET FÖR NACKDELAR?

Behandlingen kan orsaka en viss temporär svullnad och blåmärken som är resultatet av nålstickningarna. Detta är normalt och kan inte förutses. Vi är olika individer och reagerar olika.

Vi rekommenderar att du tar hänsyn till detta och planerar din behandling.

 

HUR MYCKET KOSTAR EN THREAD FACELIFT BEHANDLING?

Ett exakt pris ges efter din kostnadsfria konsultation. Boka din tid på vår hemsida ”www.laserfocus.se”.

 

VAR I KROPPEN KAN HAPPY LIFT ANVÄNDAS? 

I princip där det behövs.

Happy Lift kan användas på hela ansiktet (dock ej runt ögonen), de nasolabiala vecken och den hängande käklinjen. Det kan även med stor framgång användas för slapp och säckig hy på halsen (föryngrande effekt), lyfta ögonbrynen, behandling av överarmar (gäddhäng), bröstlyft, rumplyft men även för att minska den vaginala öppningen.

 

VAD HÄNDER MED TRÅDEN?

Idag erbjuds de mest hållbara ansiktslyftstrådar som finns på marknaden. De har utmärkt livslängd på upp till 5 år och bryts ner av kroppen tack vare de dubbelriktade mikrokuggarna som finns på tråden. Så fort man har placerat tråden i huden börjar kroppens försvar igång genom att bilda nya blodkärl, kollagen och elastin runt tråden. Det bildas fibrotiska kapslar som binder sig till gängorna och håller dem på plats. Med tiden som tråden löses upp bildas nya vävnader som fortsätter att bidra till lyfteffekten.

 

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Vissa blåmärken och svullnad som är tillfälligt och vanligtvis varar upp till en vecka kan förekomma. Risken för infektion är mycket liten men inte helt uteslutande. Ibland känns domningar i det behandlade området men det försvinner efter ett tag.

Boka gärna din kostnadsfria konsultation för en utförlig undersökning och information om behandlingen. Under ditt besök på vår klinik kommer vi att kunna visa dig före- och efterbilder av resultaten för våra tidigare patienter. Vi kommer också att kunna göra en grundlig undersökning av ditt ansikte och ge dig råd om lämpligheten av denna behandling för ditt fall.