031-788 06 36 info@laserfocus.se

AHA Peeling (Känslig hy)

AHA PEELING FÖR KÄNSLIG HY

Bli av med de yttersta döda hudcellerna med den nya 100% biologiska peelingprodukten Konjac sponge.

Har du ytliga kärl eller Rosacea? Då passar denna lugnande behandling dig perfekt. Den passar även dig som sitter mycket framför datorn. Vi har valt unika ingredienser som reparerar och förstärker din hy omedelbart. Med denna behandling får du en återfuktad och mjuk hy.

Detta ingår:

 • Ansiktsanalys
 • Rengöring
 • Ånga
 • Peeling med AHA syror
 • Grundlig rengöring och exfoliering med Konjac Sponge
 • Balansering av pH-värdet med 100% naturligt blomvatten
 • Applicering av  Skin Food Serum (näringsgivande vitamincocktail) från MD Derma Science
 • Eyebright Oil Intensive Wrinkle Reducer
 • Facial Oil (Näringsrik ansiktsolja som tar sig lätt in i hudens mellersta lager för att dels behålla hudens fukt samt hjälpa hudkrämen att ta sig lite djupare in i huden)
 • Eyebright Cream Intensive Wrinkle Reducer
 • Massage av ansiktet med Skin Delight 3D, en näringsrik kräm med vitaminer och hög procent av den allra bästa fuktgivande ämnen för huden, Hyaluronsyra och mycket mycket mer
 • Behandlingen avslutas med en lätt sminkning

KONJAC SPONGE

Kroppens största organ är huden. Varje dag dör massvis av celler som läggs på varandra och bildar ca 26 lager av döda hudceller. Dessa döda hudceller leder så småningom till hudåkommor som rynkor, pigmenteringar, livlöshet i huden, pormaskar etc. De yttersta döda hudcellerna måste regelbundet avlägsnas för att stimulera bildningen av kollagen, blodcirkulationen och delningrn av nya celler. Konjac Sponge är den mest skonsammaste exfolieraren på marknaden med dess imponerande egenskaper som både skyddar, rengör och lämnar huden mjuk med dess naturliga glans och lyster utan att irritera eller repa huden. Den vegetabiliska strukturen utvecklar ett fuktgivande lager när den används för att rengöra ansiktet, perfekt för känslig och påfrestad hud. Påfrestad hud som har en tendens till inflammationer och porer passar även utmärkt till att använda Konjac sponge på, då den är mån om känslig hud samtidigt som den rengör på djupet. Man riskerar inte att riva upp eller irritera huden ytterligare som leder till ytterligare besvär.Det är inte nödvändigt att använda ansiktstvål när man använder Konjac Sponge, i och med att den har en naturligt låg alkalitet (lågt pH värde) vilket även neutraliserar och bevarar hudens låga PH värde. Vill man dock använda lite ansiktstvål så går det bra. Konjac Sponge kan återanvändas flitigt många gånger (upp till 3 månader) om man tillåter den att torka på ett tort rent ställe efter användning. Varje Konjac Sponge är 100 % naturlig, pH-balanserande, fri från färgämnen, fri från onaturliga tillsättningar, naturligt djuprengörande, perfekt för väldigt känslig hud, och även för problemhud som eksem, akne och psoriasis. Bäst av allt är att den bara kostar 100 kronor hos oss.

Prata gärna med oss om du är intresserad av fortsatta behandlingar. Vi sätter ihop en unik kur som passar dig bäst, allt ifrån enstaka behandlingar med mycket reducerade priser till all-inclusive behandlingar.