031-788 06 36 info@laserfocus.se

Anti-Black Heads (King or Queen of the day)

Tips: Prata gärna med oss om du är intresserad av fortsatta behandlingar. Vi sätter ihop en individuellt passande kur som passar dig bäst, allt ifrån enstaka behandlingar med mycket reducerade priser till all inklusive behandlingar.

 

Anti-Black Heads:

Anti- Black heads behandlingen reducerar orenheter, ojämnheter, döda hudceller, oxiderad talg och kan ha en föryngrande effekt på din hy.

Denna procedur används för att exfoliera det yttersta lagret (döda hudceller) av huden och djuprengör porerna med dess vibrationer på ett säkert sätt. Ultraljudet skickar snabba vibrationer (ca 28.000 vibrationer per sekund) in i epidermis lager. Dessa säkra högfrekventa vibrationer är vetenskapligt utformade för att ta bort eventuella ojämnheter i huden, t.ex. döda hudceller, smuts och fettpartiklar och mindre svarta och vita pormaskar.

Du får synligt resultat direkt efter din första behandling.

I behandlingen ingår ett säkert ultraljud teknik som möjliggör en icke-invasiv och smärtfri hudvård som kan användas på alla hudtyper men även galvanisk ström som hjälper till att föra ner näringsrika ämnen djupt ner i huden och stimulerar kollagen produktionen.

Ultraljudet rengör varsamt återfuktar och tonar huden men även gör den friskare. Penetrationseffekten av ultraljud möjliggör såväl massage för huden som rengöring samtidigt som celler stimuleras för celldelning. Det används också för att genomtränga MD Science näringsrika ”Skin Food Serum” in i huden där det är mer fördelaktigt och effektivt.

 

Om du har mycket porer rekommenderas en ”King or Queen of the day”, ansiktsbehandling med portömning, ca 1 vecka innan din Anti-Black Heads behandling.