Beroende på hur djupa dina akneärr är erbjuder vi olika behandlingsformer och kombinationer. Ju tidigare man börjar med sina behandlingar mot akneärr, desto färre antal behandlingar behövs för att få ett synligt resultat. Boka gärna en kostnadsfri konsultation för en undersökning och val av behandling.


AKNE/AKNEÄRR

 Målsättningen av våra aknebehandlingar är att reglera talgproduktionen, minska porerna, djuprengöra samt återställa en normal hudhälsa. För att uppnå detta erbjuder vi flera olika behandlingar och kombinationer av behandlingar för bästa resultat.

Vi skräddarsyr behandlingarna för varje patient med sina unika problem och behov, och vi använder oss av effektiva behandlingar så som:

  1. Dermal Fillers (snabbast sätt att få synligt resultat)
  2. AHA-exfoliering (ansiktsbehandling)
  3. Portömning och porminskning  (ansiktsbehandling, peeling)
  4. Photodynamic therapy ,PDT, (läkande ljusterapi)
  5. Fractional bipolar radiofrequency therapy, Thermage CPT
  6. Ultra Sonic Skin scrubber (rensar huden på djupet)
  7. Oxygen Jet Peel (djup rengöring med syre)
  8. SHR, E-light/IPL (senaste IPL tekniken på marknaden)
  9. Collagen Pen
  10. Fusion 3D Facelift (endast ytliga akneärr)

VAD KAN MAN FÖRVÄNTA SIG FÖR RESULTAT?

Det finns tyvärr inte någon behandling på marknaden som helt kan ta bort akneärr, men man kan till en viss grad se en förbättring.

Med våra skräddarsydda och avancerade metoder i kombination med effektiva produkter kan man få mycket bra resultat. Fractional bipolar radiofrequency therapy (Thermage CPT), Collagen Pen och SHR, E-light/IPL är de mest effektivast behandlingar med märkbara resultat.

Vi kan dock inte lämna några garantier på hur resultat exakt kommer att bli efter behandlingen, eftersom resultatet är mycket individuellt och beror till stor del på ärrens stramhet.