031-788 06 36 info@laserfocus.se

SHR E-Light Skin Tightening

Observera! Vi utför inga behandlingar förrän man har bokat en kostnadsfri konsultation för undersökning och planering av behandlingar först.

Vid besöket berättar vi mer ingående om behandlingen, ställer frågor om din hälsa och ev. medicinering, för att undvika behandling vid kontraindikationer. Utifrån de uppgifter vi härigenom får fram kan vi fastställa den mest effektiva behandlingen för din hudtyp. Allt detta utan någon som helst förbindelse.

 

Konsultation/Planering
Det är bra att du INTE är sminkad. Vid din konsultation kommer du att undersökas noggrant och få utförlig information om behandlingen/behandlingarna. Vi kommer genom samråd med dig planera dina behandlingar. Du är välkommen att ställa frågor och beskriva dina förväntningar. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg och säker och ha fullt förtroende för oss.

Efter din konsultation kan du givetvis kontakta oss när som helst om det dyker upp nya frågor eller funderingar.

Skin Rejuvenation med SHR               Pris/ första behandling             Pris/ vidare behandlingar
Hela ansiktet        2900                                            1700                                 
Hals        2500                                            1500
Dekolletage        2500                                            1500
Hela ansiktet + Hals        3900                                            2500
Hela ansiktet + Hals + Dekolletage        4900                                            3200

 

SHR E-light IPL
Med vår nya SHR E-light IPL, den senaste tekniken inom IPL och Radiofrekvenser världen erbjuder vi dig en säker och effektiv behandling och ger din hy ett fräschare och ungdomligare utseende, utan någon läkningstid.

Solskadeförändringar, fina och mindre rynkor, ytliga blodkärl, vissa pigmentfläckar och grovporig hy kan behandlas med mycket bra resultat med denna behandling.

Som alla andra behandlingar kan effekten av behandlingen variera från individ till individ. Antalet av behandlingar och varaktigheten beror på en mängd olika faktorer, t ex hudens tillstånd och din hudvårdsregim. För behandling av djupa rynkor krävs även andra behandlingar som t ex fillersbehandling.

 

Hur går det behandlingen till?
Ett intensivt ljus når ner i hudens djupare skikt och påverkar vävnaden utan några skador på hudytan.

Ljusenergin tas upp av hemoglobin och pigmentfläckar. Den intensiva alstrade energin finfördelar pigmentfläckar och fina blodkärl utan att skada den kringliggande vävnaden. Det tar ett par veckor för kroppen att helt transportera bort dessa partiklar men man kan se oftast en stor förändring direkt efter behandlingen. Befintlig kollagen och elastin i behandlingsområdet deformeras vilket leder till nybildning av nya och friska kollagen. Med ökat antal kollagen ökar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och en ökad spänstighet av huden, därmed erhålls ett slätare och ungdomligare utseende.

För ett lyckat resultat bör man följa programmet och fortsätta sina behandlingar med ett tidsintervall mellan behandlingarna på en gång varannan vecka med 4-6 behandlingar.

Det finns ingen behandling som kan ge dig ett permanent resultat. Huden åldras hela tiden och för att behålla resultatet ska man utöver behandlingar följa regelbundet sin daglig hudvårdsregim.

Du bör undvika stark sol (utomhus eller i solarium) i fyra veckor förre, under och efter behandlingen. Bortsett från under behandlingsperioden som behöver extra skydd mot solen, ska man alltid täcka huden med solskyddsfaktor 30+ men helst 50+(minst) för att behålla en frisk hud.

 

Tips för bästa resultatet!
För absolut bästa effekt rekommenderas en kombinationsbehandling med vår effektiva Diamant Dermabrasion som tar bort döda hudceller mycket effektivt och skonsamt. När döda hudceller är borta kan ljuset penetrera huden mer effektivt och stimulera cellerna mycket effektivare. Dessutom stimuleras celldelning och blodcirkulationen.

 

Hur många behandlingar krävs?
Hur många behandlingar som behövs beror på vilket hudproblem man vill behandla samt vilka resultat man vill uppnå. I genomsnitt krävs 4-6 behandlingar med ett intervall på ca 3-4 veckor.