031-788 06 36 info@laserfocus.se

Mesoterapi (med nålar)

VAD ÄR MESOTERAPI?

Ålder, solexponering och andra yttre faktorer stressar huden och leder till att huden tappar sin elasticitet och lyster samt blir torr. Därmed bildas rynkor. Utöver detta minskar även produktionen av hyaluronsyra successivt med åren.

Vi erbjuder behandlingar över hela ansiktet eller på önskade områden, bland annat händer, hals och dekolletage. Detta är en snabb behandling som både behandlar och förebygger, perfekt för trött och uttorkad hud! Redan vid första behandling märks en skillnad. Rynkorna reduceras, hudtonen förbättras och återfuktas på djupet, pigmentering minskar och hyn blir även spänstigare. För bästa resultat skall behandlingen utföras fyra gånger med 4-5 veckors mellanrum, beroende på hudtyp och indikation. För att förlänga och bibehålla resultatet bör man göra två stycken touch-up-behandlingar per år.

Denna behandling tillför huden den multivitaliserande näringsprodukten Skin Food Serum Vital, en cocktail av vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin E, kollagen, hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och fina näringsrika vegetariska oljor. Med andra ord, allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk.


PÅ LASER FOCUS CLINIQUE KAN DU VÄLJA MELLAN TVÅ 2 OLIKA VARIANTER:

Klassisk mesoterapi med mikroinjektioner (nålar)

2 Den nålfria mesoterapin (radiofrekvenser).

Fördelen med alternativ 2 är att den är helt smärtfri. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt alternativ.


MESOTERAPI MED NÅLAR

HYDRO INJECTOR

En skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. För bästa resultat rekommenderas en passande mikrodermabrasionbehandling före behandlingen för att få bort döda hudceller och maximera upptaget av ämnena. Behandlingen med Mesogun består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med en mycket tunn nål. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur. Med andra ord förbättrar din hudkvalitet. Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.

Med mesoterapi kan man behandla hela kroppen och även celluliter. Vid behandling av celluliter slussar vi in ett koncentrerat serum med aktiva ingridienser mot celluliter.


HYDRO INJECTOR + FUSION 3D FACELIFT

Kombinera Hydro Injector med Fusion 3D facelift  vid ditt andra behandlingstillfälle för att på ett tredimensionellt sätt exfoliera bort dina döda hudceller och stimulera kollagenproduktionen med lasen. Först behandlas du med Fusion 3D Facelift på hela ansiktet. Två veckor senare får du göra din första Hydro Injector-behandling. Du kommer att flörstärka effekten av din tidigare 3D Fusion-behandling, och öka upptagningsförmågan av fukt och en mängd näringsrika ämnen i huden.


HYDRO INJECTOR + LIGHT TERAPY

En kombination behandling som hjälper hudcellerna att få extra tillskott av energi vilket behövs för ett stabilare resultat. Genom att stimulera huden med ljusvågor når man ner till mitokondrierna (cellernas kärnkraft) som använder ljusenergin och omvandlar ADP till ATP (energin som cellerna använder). Detta leder till en ökad produktionen av kollagen och elastin.


HYDRO INJECTOR + COLLAGEN PEN

Kombinera gärna den högeffektiva Collagen Pen behandlingen med Hydro Injector för en mycket effektiv och hållbar behandling.

Du kommer att älska resultatet. Läs gärna om Collagen Pen behandlingen på vår hemsida.


COLLAGEN PEN

Ett skonsamt och mycket effektivt ansiktslyft/anti-age-behandling, helt utan kirurgiska ingrepp!

Collagen Pen är ett högeffektivt, djupverkande och kompletterande medicinskt instrument, idyllisk för icke-kirurgisk och icke-ablativ behandling av hudåkommor såsom rynkor, porer, hud ristningar, akne, ärrbildning, håravfall, celluliter och hyperpigmentering. Ett bättre, effektivare och billigare alternativ till ablativa behandlingar som laser, dermabrasion och kemisk peeling och även lika effektivt som andra icke-ablativa behandlingar, så som IPL, CO2-laser och Fraxel för att stimulera kollagen och elastin produktionen vilket i sin tur resulterar i att huden stramas åt, rynkor reduceras och ärren släts ut.


PRODUKTER FÖR FORTSATT EGENBEHANDLING HEMMA

För fortsatt behandling hemma rekommenderas Laser Focus Cliniques 100% naturliga produkter, skapade för att upprätthålla ett perfekt och långvarigt behandlingsresultat. Samtliga produkter i serien är parabenfria och passar alla hudtyper.


BIVERKNINGAR 

En viss sveda kan uppkomma på grund av C-vitaminet i produkten. Risken för svullnad, blåmärken och allergiska reaktioner som rodnad och klåda finns alltid när man jobbar med injektioner, men risken är ytterst liten och brukar försvinna efter ett par dagar.