031-788 06 36 info@laserfocus.se

Total Face Lift

ANSIKTSLYFT UTAN KIRURGI

Framhäv din naturliga skönhet genom en kombination av Fusion 3D lift med injektionsbehandling och återskapa ett naturligt helhetsresultat! Det är fullt möjligt att göra förändringarna med injektionsbehandling och därmed minimera riskerna som förekommer vid traditionell kirurgi.

FLERA FAKTORER FÅR DIN HUD ATT ÅLDRAS

Redan vid 20 års ålder börjar ålderstecken synas i ansiktet. Något som beror på en successiv förlust av kollagen, hyaluronsyra och elastin i underhuden. Andra faktorer som spelar in är solexponering, rökning, miljön och dina egna genetiska förutsättningar.

Vid ett traditionellt kirurgiskt ansiktslyft friläggs huden i ansiktet. Plastikkirurgerna stramar åt huden och överskottet klipps bort. Detta tar givetvis bort rynkor men påverkar egentligen inte det som orsakar rynkorna.

KIRURGISKA ANSIKTSLYFT HAR EN BEGRÄNSNING

Vad många inte vet om traditionella kirurgiska ansiktslyft är att hållbarheten även här kan vara begränsad och huden kan efter en period bli slapp igen. Efteråt behöver man oftast fylla ut de partier där huden har blivit slappare. Speciellt gäller detta de som går ned i vikt efter operationen.

ETT SKONSAMT ANSIKTSLYFT MED SOFTLIFT

En kombination av vår unika ansiktsbehandling, Fusion 3D som verkar både förebyggande men även effektivt tar bort fina linjer i kombination med fillers.
Tillförseln av hyaluronsyran, i hela ansiktet, med hjälp av Fusion 3D och fillers på djupare rynkor tillsammans med infraröd laser stimulerar kollagenåterbildningen i huden. Resultatet blir ett helt naturligt ansiktslyft som återställer ålderstecknen.
För att göra någonting mycket bra ännu bättre erbjuder vi dig ett helhetsprogram för ditt ansiktslyft som hjälper dig att bevara din ungdom på både insidan och utsidan. Med stöd av vår coaching kommer du att kunna reparera dina skadade celler. Rätt näring, tillskott och frukter bevarar din ungdom, på köpet får du dessutom en slankare och friskare kropp. Vi erbjuder dig ett helhetsprogram som bygger upp både ditt inre och yttre.

Boka gärna en kostnadsfri konsultation för ditt ansiktslyft på vår klinik i Göteborg så berättar vi mer.