031-788 06 36 info@laserfocus.se

Behandlingsprocessen

Som det första systemet att kombinera Flervågig Laser, Lågfrekvent Ultraljud och Diamantexfoliering för icke-invasiv hudföryngring, så utförs behandlingen i följande tre olika steg:

1) Förberedelse av huden
En både skonsam och kraftfull behandling sker med ett behandlingshuvud bestående av fina diamantkristaller och vacuum i kombination, för att jämna ut huden och ta bort döda hudceller. Detta görs i förberedande syfte för att förbättra och optimera penetreringen av de verksamma aktiva ämnen som används i nästa steg i behandlingen. Den här effektiva behandlingstekniken för att exfoliera huden ökar mikrocirkulationen, syretillsättningen och leveransen av näringsämnen till samtliga lager i huden. Genom diamantexfoliering får man fram ny och fräsch hud och får även bort ytlig problematik såsom exempelvis solskador.

2) Infusion – tillförsel av ren Hyaluronsyra
Genom att använda den allra senaste akustiska ljudvågs-teknologin , så skapar det lågfrekventa behandlingshuvudet en tredimensionell mikroskopisk matrix av kanaler ner i huden. Detta möjliggör i sin tur en penetrering av Hyaluronsyran djupare ner i huden. Hyaluronsyra är för övrigt något som förekommer naturligt hos oss alla, men som försvinner ut ur kroppen ju äldre man blir. Den mycket rena Hyaluron-gelé vi använder har speciellt tagits fram för att möjliggöra ett maximalt upptag i kombination med akustisk ljudvågs-teknologi – upp till 800% bättre upptagningsförmåga. Ren Hyarulon har utmärkta egenskaper gällande bindande av vatten och fukt i huden. När Hyaluronsyran tillförs ner i huden genom den skapade 3D-matrixen (de tillfälliga kanalerna), så kan huden binda mycket fukt och bli fylligare. Genom att tillföra och slussa ner vår rena Hyaluron-gelé, så mättas huden på nytt och återställs till ett mer ungdomligt och fräscht utséende. Rynkor och linjer försvinner snabbt och enkelt med ett långvarigt resultat.

3) Aktivering och Hudåtstramning
Det tredje och sista steget sker genom att man applicerar en flervågig laser med bl a infrarött ljus på huden, för att aktivera Hyaluronsyran och strama upp/tighta till huden. Resultatet blir att Hyaluronsyran expanderar under huden och fyller ut rynkor och linjer underifrån. Huden får en fastare struktur med en förbättrad lyster. Laserljuset absorberas ner till dermis och ökar på produktionen av kollagen och elastin för att möjliggöra en långtidsverkande lyftande effekt och åtstramning av huden. Det sista steget slutförs genom att man applicerar Ultrox kräm – en högpotentiell peptidkräm som härmar Botox egenskaper genom att slappna av finmuskulaturen i ansiktet och reducera rynkningar. Ultrox kräm främjar även cellulär tillväxt och förnyelse.