031-788 06 36 info@laserfocus.se

Fusion 3D Facelift

Fusion 3D Facelift är det första naturliga ansiktslyftet som ger ett omedelbart resultat, utan behovet av sprutor eller ingrepp.

Fusion 3D både reparerar synliga och dolda skador, men förebygger även framtida skador.  Behandlingen passar alla, oavsett om du har känslig, trött och livlös hy eller om du har synliga linjer eller rynkor.
Den här behandlingen innefattar en vitaminbomb som är fuktgivande för hela ansiktet. Laserstrålar stimulerar produktionen av GF (growth factor), vilket i sin tur stimulerar och ökar produktionen av kollagen genom avancerade biologiska processer. Denna behandling är ett riktigt bra alternativ till botox och fillers, men kan också användas som en komplettering till dem.


HUR FUNKAR DET?

Med 3 avancerade steg behandlar man hudens alla 3 lager under en och samma behandling. Det är ett avancerat system för icke-invasiv hudföryngring, alltså helt utan ingrepp. Linjer och rynkor försvinner enkelt och snabbt, och behandlingsteknologin åstadkommer ett omedelbart ansiktslyft och hudföryngring. Allt för ett mer ungdomligt och fräscht utseende.

Behandlingen är fullständigt säker och smärtfri, och tar bara ca en timme att genomföra. Behandlingen kan vara perfekt som en engångsbehandling för ett speciellt tillfälle, men de absolut största fördelarna får man genom en behandlingsperiod om 6 behandlingar under 6 veckor, alltså en behandling i veckan. Därefter kan man göra underhållande behandlingar så ofta man själv önskar för att konstant tillföra huden extra hyaluronsyra, för att bibehålla ett fint resultat. Under en behandlingsperiod återställer man hudens naturliga ungdomlighet och skönhet.

Du kommer älska Fusion 3D Facelift– resultaten är omgående och långtidsverkande utan behov av sprutor, ingrepp eller smärta. Du kommer att både se och känna skillnaderna omedelbart genom att rynkor och linjer försvinner och hudens färgton och elasticitet dramatiskt förbättras. Även djupsittande solskador som påverkar hudens pigment negativt behandlas med Fusion 3D.

Prata gärna med oss om du är intresserad av fortsatta behandlingar. Vi sätter ihop en individuellt anpassad kur som passar dig bäst, allt ifrån enstaka behandlingar med mycket reducerade priser till all inklusive behandlingar.