031-788 06 36 info@laserfocus.se

Kosmetisk 3D Tatuering enligt iPerfect Brows System

ETT PAR SYMMETRISKA ÖGONBRYN LYFTER UPP HELA ANSIKTET

 

3D KOSMETISK TATUERING ENLIGT IPERFECT BROWS SYSTEM

Tänk dig att ha perfekt formade ögonbryn enligt iPerfect Brows System, underbart markerade ögon och sensuella läppar som står sig, inte bara för en dag utan i flera år.  Bekymmerfri, vattenfast infärgning med mikropigmentering varje dag. Vi utför 3d hair stroke tatueringar enligt iPerfect Brows Systemet och ”vanliga” tatueringar med shading effekt. iPerfect Brows 3D kosmetisk tatuering är en metod där man symmetriskt tatuerar strån i olika längd och riktning precis som ett riktigt ögonbryn. Med iPerfect Brows 3D tatuering får dina ögonbryn en mer markerad, jämn form med mörkare eller ljusare färg för att skapa en verklighetstrogen och naturlig ögonbrynslinje.


HUR GÅR DET TILL?

Behandlingen börjar med en konsultation för att bestämma färg och form på dina bryn. Sedan appliceras bedövningssalvan på hela behandlingsarean medan du kopplar av till skön musik i en lyxig miljö. Efter några minuter torkas bedövningssalvan och behandlingsarean desinficeras. Vi använder iPerfect Brows symmetriska rutiner för att rita och forma ett par symmetriska bryn som sedan, med den valda färgen, ska tatueras på. Efter ritningen kommer du se hur tatueringen kommer se ut på ett ungefärligt sätt. Grundbehandlingen påbörjas efter iPerfect Brows 3D tatueringsrutiner och när vi har arbetat igenom hela området är vi färdiga för dagen. Direkt efter behandlingen ser färgen mycket mörk ut, men ca 40-50% av färgen kommer att försvinna inom några veckor.


DU BÖR UNDVIKA

  • Behandling vid menstruation eftersom man då är känsligare för smärta.
  • Alkohol, värk- och blodförtunnande mediciner 48 timmar innan behandling.

HÅLLBARHET

Tatueringen med 3D-effekt brukar hålla ca 1 -2 år, men detta är individuellt och beror på flera fakturer som till exempel din hudtyp, ålder och hur du sköter tatueringen. Gnuggande, sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet.

3D-effekten kan varieras hos vissa om man har en gammal tatuering. Vid en traditionell tatuering punkterar man in färgen djup in i huden. Det leder till ärrbildning och just därför kan en 3D effekt variera olika hos kunder som har redan en tatuering. Det brukar ofta behövas ett återbesök och inte en hel 3D-effekt kan förväntas.