178177789

3D Kosmetisk Tatuering enligt iPerfect Brows System

Tänk dig att ha perfekt formade ögonbryn enligt iPerfect Brows System. Underbart markerade ögon och sensuella läppar som står sig, inte bara för en dag, utan i flera år. Bekymmerfritt med vattenfast infärgning med mikropigmentering!

Vi utför 3d hair stroke tatueringar enligt iPerfect Brows Systemet och ”vanliga” tatueringar med skuggningseffekter.

iPerfect Brows 3D kosmetisk tatuering är en metod där man symmetriskt tatuerar strån i olika längd och riktning, precis som ett riktigt ögonbryn. Med iPerfect Brows 3D tatuering får dina ögonbryn en mer markerad och jämn form med mörkare eller ljusare färg för att skapa en verklighetstrogen och naturlig ögonbrynslinje.


iPerfect Brows System

Ett par symmetriska ögonbryn kommer att ge harmoni till ansiktet, speciellt om man har asymmetriska ansiktsdrag. Om dina ögonbryn är för tjocka, för tunna, eller inte tillräckligt långa kommer du att dra all uppmärksamhet mot dig. Men med ett par symmetriska ögonbryn framhäver du ansiktet och ger ett lyft till ögonen.

Det finns även de dagar då man inte har tid eller ork att stå och göra sig i ordning, då kan det räcka ibland med att se till att ögonbrynen är fixade för att snabbt se pigg och fräsch ut.

Första behandlingen: ca 60 min – 350 kr

Touch-up behandling, upp till 5veckor: ca 60 min – 250 kr


Detta ingår

iPerfect Brows är en procedur på sju steg som börjar med:

  1. En utförlig konsultation och bedömning av din ansiktsform.
  2. Färgning av ögonbryn.
  3. Formning/vaxning.
  4. Trådning som skapar en perfekt linje längs med brynen. De sista envisa hårstråna finjusteras med en pincett.
  5. Trimning med sax på alla långa hår.
  6. I detta steg används en brynpenna för att fylla i eventuella luckor i ögonbrynen. Det kan även behövas brynpuder på vissa klienter för detta ändamål.
  7. Bryngel, en klar vätska, appliceras därefter med en mascaraborste för att ställa in dina vackra nya ögonbryn på plats.